Dobitnica preuzela nagradu, kožnu torbicu Kreato kolekcije Bigola

vv | 19.10.2023. u 08:55h | Objavljeno u Društvo

Varaždinske vijesti u suradnji s kožnom galanterijom Kreato d.o.o. su poklonile kožnu torbicu iz kolekcije Bigola jednoj sretnoj dobitnici, a to je bila Nina Horvat koja je nedavno i preuzela svoju nagradu.

Jeste li baš vi sretna dobitnica Kreatove kožne torbice? Provjerite!

Želite istaknuti svoju osobnost? Poklanjamo vam kožnu torbicu Kreato!

Kreato d.o.o. - ispunjava vaše kreativne ideje

Smještena u samom "centru svijeta" - Ludbregu, kožna galanterija Kreato d.o.o. mali je obiteljski obrt koji godinama i generacijama gaji ljubav prema koži i kožnim kreacijama.

Danas više nije trend biti in, nego biti svoj!

Dobitnica_torbice_Kreato.jpg

Kreato d.o.o. je nastao 2008. godine kako bi svakome pružio priliku da postane vlasnik vlastite kreativne ideje. Tu priliku prepoznali su mnogi pojedinci, kao i tvrtke diljem Hrvatske, ali i Europe - svi oni koji cijene pravi ručni rad.

Danas više nije trend biti in, nego biti svoj. Usudite se poželjeti vlastitu kožnu stvarčicu izrađenu za vašu osobnost - navratite u Kreato d.o.o. i dočarajte nam uz kavu svoje zamisli! Vrata su Vam otvorena radnim danom od 9 do 17 sati.

 Adresa: Ul. Vatroslava Lisinskog 20 b, Ludbreg / Tel: 042/ 203 837 / Mob. 0911683978 / E-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

torbica-4.jpg

torbica-5.jpg

torbica-6.jpg

Označeno u
Galerija slika