Do kraja godine zanimljivi koncerti u Varaždinu i Čakovcu

vv | 17.9.2024. u 20:00h | Objavljeno u Društvo

Do kraja godine čekaju vas četiri velika koncerta u varaždinskoj Areni, a zanimljivi koncerti najavljeni su i u Čakovcu. 

Istinski velikan tamburaške glazbe, legenda vojvođanske pjesme i starogradske glazbe te majstor mađarskih i rumunjskih romansi, samo su neki od epiteta koje krase veliko ime – Zvonka Bogdana, čiji je nastup najavljen u Areni Varaždin za 19. listopada.

Željko Samardžić - 'Stari lav'' svoj će koncert, po prvi puta pred publikom u Areni Varaždin, održati 09. studenoga. Varaždincima i njihovim gostima tako slijedi večer ispunjena glazbom i emocijama, koje će u njima probuditi zasigurno i neki od najvećih Samardžićevih hitova, poput 'Pokaži mi šta znaš', 'Ljubavnik', 'Nisi ti za male stvari', 'Nije moje da znam', 'Ne spominji ljubav', 'Udala se moja crna draga', '9000''Dajte jednu lošu, 'Bezobrazno zelene' te mnogi drugi…

Marija Šerifović nastavlja svoju turneju “Dolazi ljubav” u hrvatskim gradovima. Nakon rasprodanog koncerta u Zagrebu i Slavonskom Brodu, najavljen je i koncert u Rijeci i Varaždinu. Pjevačica je krajem prošle godine predstavila album “Dolazi ljubav” kojeg je posvetila sinčiću Mariju. Osim provjerenih hitova tako će se na repertoaru naći i najnovije pjesme, među kojima su “Vozi me”, “Drugačija”. “Ja sam” pa i duet “Pola sunca” kojeg je izvela s hrvatskom zvijezdom Matijom Cvekom.

Parni Valjak, jedan od najistaknutijih bendova ovih prostora i ovogodišnji dobitnici nagrade Porin za životno djelo, najavljuje iščekivani samostalni koncert u Varaždinu, u sklopu ovogodišnje turneje. Koncert će održati u četvrtak, 26. prosinca ove godine u Areni Varaždin, a ulaznice su dostupne u prodaji.

Vanna Vas očekuje 27. rujna u dvorani Centra za kulturu Čakovec. Motivacija za klupskim prostorom i bliskim doživljajem publike nakon koncerta u Areni nikad nije bila veća. Mnogima omiljena glazbena mentorica ponudit će novo i najbolje od sebe. Upravo zato ne treba propustiti koncert koji garantira bogat katalog hitova i brojne novitete koji će odzvanjati našom dvoranom.

Severinina dvoranska turneja, započeta prošle godine, još je uvijek u punom jeku. Nakon Varaždina, Osijeka, Rijeke i Zadra, na rasporedu su još dva grada – Čakovec i Slavonski Brod. Dvorana Graditeljske škole u Čakovcu bit će domaćin omiljenoj hrvatskoj pjevačici i njezinom velikom pratećem orkestru 31. listopada.

Mladen Grdović, jedinstveni domaći pjevač i zabavljač u pripremama je za veliku jesensku turneju povodom proslave 45 godina svoje karijere koja je bila obilježena nizom velikih hitova i suradnji s nekima od najvećih i najpopularnijih glazbenika s ovih područja. 30.11 Mladen Grdović dolazi u Čakovec – u Sportsku dvoranu Graditeljske škole