Djevojke, prijavite se za casting za Miss Supranational Varaždina i Varaždinske županije Foto: Ilustracija/Arhiva VV

Djevojke, prijavite se za casting za Miss Supranational Varaždina i Varaždinske županije

VV | 20.5.2020. u 17:18h | Objavljeno u Društvo

- Djevojke od 17 do 26 godina, dođite na casting 6. lipnja u hotel Turist s početkom u 11 sati. Ako smatrate da imate predispozicije i potrebu za novim izazovima, druženjem i uspjehom, prijavite se - poziva Lena Radanović, direktorica izbora za Miss Supranational za Varaždin i Varaždinsku županiju.

Sve zainteresirane djevojke mogu se prijaviti na e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili u inbox na Facebook stranici.

Regionalni izbor Miss Supranational Varaždin i Varaždinske županije održat će se 21. lipnja u hotelu Turist.

- Bit će to bogata večer puna glamura i iznenađenja. Specifičnost tog izbora je da u finale na državnoj razini idu dvije djevojke, pobjednica i prva pratilja - najavljuje Radanović.

Već 11. godinu zaredom održat će se svjetski izbor Miss Supranational of the world, a Hrvatska ove godine bira svoju delegiranju predstavnicu. Izbor Miss Supranational of the world u direktnom prijenosu prati više od 100 zemalja, a isto toliko delegiranih predstavnica se bori za tu prestižnu titulu.

U samu produkciju izbora uključeni su profesionalci iz područja koreografije, stylinga, frizure, make up-a kako bi sam izbor opravdao visoka očekivanja publike, sudionika i pokrovitelja. Izbor su podržali mnogi te će finalistice biti nagrađene vrijednim nagradama sponzora.

Označeno u