Dječja predstava "Proslava Peppe Pig” stiže u Varaždin, ulaznice od danas u prodaji

vv | 15.11.2022. u 10:49h | Objavljeno u Društvo

Jedan od najdražih dječjih likova iz crtića je zabavna, slatka i popularna svinjica Peppa Pig, koja je osvojila srca malih i velikih. Svakodnevno ulazi u naše domove svojim simpatičnim roktanjem i vragolastim pitanjima, a uskoro dolazi i u Hrvatsku! Na mini turneji Peppa će posjetiti i varaždinsku Arenu, i to 4. siječnja 2023.

- Prije nekoliko godina, prema zahtjevu djece koja su Peppu gedala na malim ekranima, vlasnik prava i jedan od vodećih svjetski producenata stvorili su jednu od najupješnijih dječjih produkcija, Proslavu Peppe Pig. Od tada, PEPPA je donijela savršen program našoj djeci u mnogim zemljama diljem svijeta, a sada je konačno možemo vidjeti u Hrvatskoj. Za vrijeme predstave naučit ćemo koliko je posebna i važna kolekcija dijeljenih sjećanja – najavljuju organizatori.

O predstavi

Peppa Pig dolazi kući na posebno iznenađenje. Mama Pig je potajno pripremala poklon, no Peppa i George su bili previše radoznali i nestrpljivi i nisu željeli čekati da sve bude gotovo pa mama vadi veliko iznenađenje- ogromni obiteljski foto album.

Predstava u trajanju od 75 minuta izvrsna je zabava za cijelu obitelj, prepuna zabave i prijatelja, divovskih skakućih lopti, humora, pjevanja, plesa i intenzivne interakcije s publikom. Očekujte mnoštvo pjesama, iznenađenja i smijeha.

PEPPA_VZ_1080x1080.jpg

Kako do ulaznica?

Ulaznice za dječju predstavu "Proslava Peppe Pig” u prodaji su od srijede, 15. studenog.

Ulaznice putem sustava Eventim možete kupiti u Suvenirnici Varaždinskih vijesti, na adresi Trg kralja Tomislava 7 (Korzo).

Dječja predstava "Proslava Peppe Pig" se naplaćuje za sve (i djecu). Sjedeća su mjesta od 150 do 190 kuna, a VIP od 220 do 250 kuna. Na ukupnu kupnju ulaznica (do najviše 9) naplaćuje se naknada za narudžbu - 15 kuna.

Radno vrijeme
ponedjeljak – petak: 08-19 sati
subota: 09-12 sati

Telefon: 042/200-134

Email: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.