Diva sevdaha Amira Medunjanin zapjevat će u varaždinskoj Vili Bedeković!

Sponzorirani članak | 28.5.2021. u 13:23h | Objavljeno u Društvo

Na jednoj od najljepših i najromantičnijih pozornica u Varaždinu - Vili Bedeković započinje još jedan niz dobrih koncerata kojih se publika u proteklih godinu dana itekako zaželjela.

U petak, 11. lipnja u 20:30 sati tu će pozornicu svojim svjetskim glasom ispuniti Amira Medunjanin, sarajevska umjetnica čije je ime postalo sinonim za sevdah i sevdalinku, diva koja je višestoljetnu tradiciju ponovno učinila univerzalnom.

Amirina glazba, emocija, osebujan nastup i pristup sevdahu do sada je prepoznat od strane varaždinske publike, a osvojio je srca diljem regije. Hvaljena glazbenica je u lipnju 2020. godine objavila studijski album 'For Him and Her', koji se našao među top 10 najboljih albuma ugledne godišnje liste World Music Charts Europe.

Mogućnost ponovnog nastupa uživo daje priliku da uz ostale poznate interpretacije glazbe, koja istovremeno oči ispuni suzama i srce radošću, prezentira i pjesme s albuma kojima je uz svoju ekipu glazbenika udahnula novi život.

Svoje ulaznice na vrijeme možete nabaviti putem sustava Eventim, Tisak media, na benzinskim postajama Petrol ili u Suvenirnici Varaždinskih vijesti