Disc golf klub Lagoda: Završena sezona rekreativne disc golf lige

vv | 26.9.2024. u 11:52h | Objavljeno u Društvo

Još jedna uzbudljiva sezona rekreativne disc golf lige, koju organizira Disc golf klub Lagoda, uspješno je privedena kraju. Liga se igrala na terenu u šumici uz Vodovodnu ulicu i Gradsko groblje u Varaždinu, a natjecanja su se održavala jednom tjedno, srijedom poslijepodne.

Sezona, koja je započela 7. kolovoza, obuhvatila je ukupno 8 kola, a ove godine postavljen je novi rekord po broju sudionika. Čak 34 igračice i igrača različitih dobnih skupina pridružilo se natjecanju, od entuzijasta mlađih od 10 godina pa sve do veterana u sedamdesetim godinama. Disc golf je postao ne samo sport, već i odlična prilika za druženje i rekreaciju ljudi svih generacija.

- Posebno ističemo suradnju s udrugom umirovljenika Futur Egzaktni, čiji su članovi imali priliku uživati u disc golf rekreaciji sat vremena prije svakog natjecanja, uz stručno vodstvo - spomenuli su iz DGK Lagode.

Najbolji igrači ove sezone su:
- Danica Pajtak - pobjednica ženske lige
- Adrian Dimovski - pobjednik juniorske lige
- Aleksandar Aki Vucković - prvak prve lige
- Marko Skok - prvak druge lige
- Michael Vazgeč - prvak treće lige

S dolaskom hladnijih dana, disc golf entuzijasti neće ostati bez prilike za igru. Već idući tjedan, u srijedu 2. studenog s početkom u 17 sati, započinje četvrta i posljednja sezona ovogodišnje rekreativne lige, koja će trajati 8 kola. Organizatori pozivaju sve zainteresirane da im se pridruže – bilo kao sudionici rekreacije za umirovljenike u 16 sati, bilo kao natjecatelji u ligi s početkom u 17 sati.

Više informacija potražite na web stranici (https://www.lagodadiscgolf.com/odiscgolfu/disc-golf-liga-vodovodna-varazdin.html ) ili se javite putem e-maila na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili kontaktirajte predsjednika Disc Golf Kluba Lagoda, Dinka Šimenca, na broj 098 193 6437.

Galerija slika