Dino Merlin dolazi u Arenu Varaždin u prosincu!

VV | 15.9.2022. u 16:19h | Objavljeno u Društvo

Dino Merlin, jedan od omiljenih kantautora jugoistočne Europe, poznat po karizmi i prepoznatljivom scenskom prisustvu, na veliku radost mnogobrojne publike u prosincu stiže u Varaždin! Pored live premijere najnovijih pjesama sa predstojećeg 12. studijskog albuma, donosi posebno osmišljen show i osvježenu koncertnu set-listu u izvedbi pratećeg benda, a vizuelni dojam show-a upotpunit će specijalni scenski efekti, koji će sasvim sigurno dati posebnu čar njegovim muzičkim spektaklima poznatim po najvišim produkcijskim standardima.

Već je poznato kako ulaznice za show sarajevskog glazbenog čarobnjaka Dine Merlina planu u rekordnom roku i da publika na nezaboravim koncertima uživa u putovanju kroz glazbene priče njegove karijere, koja uspješno traje više od trideset godina. S obzirom na izniman interes publike da nakon godina prisilne stanke od vrhunske zabave svjedoče glazbenom doživljaju ovog umjetnika - Rijeka i Osijek dobili su po još jednu koncertnu noć u listopadu, a odlučeno je da će u ovom dijelu hrvatske turneje, zbog velikog interesa, koncert održati i u varaždinskoj Areni!

U najvećim hrvatskim gradovima i dvoranama, Dino Merlin je nastupao tijekom prethodne turneje "Hotel Nacional", nakon čega se okitio titulom rekordera, napunivši brojne dvorane i arene kao nitko prije njega. Četiri godine prošlo je otada i interes za vrhunskom glazbenom čarolijom, prema svemu sudeći, ne može biti veća. Upravo zato ovaj hitmejker odlučio je u ovom dijelu turneje dodati još jedan grad - u Areni Varaždin nastupit će 3. prosinca. Već tri puta je dupkom napunio tamošnju arenu, a posljednji put ju je posjetio 2018. godine pa njegov povratak raduje mnoge Varaždince, Međimurce, ali i obožavatelje iz susjedne Slovenije i Austrije.

Osim dobro poznatih svevremenskih hitova iz njegove bogate muzičke karijere koja uspješno traje više od trideset godina, publika će po prvi put uživo imati priliku čuti i neke od najnovijih hit singlova ("Mi", "Dođi", "Jedan dan, jedna noć", “Krive karte” i “Kako da ti kažem”), koji imaju više od 80 milijuna pregleda na njegovom YouTube kanalu, koji broji blizu 600.000 pretplatnika.

Ponovnom energetskom spajanju s vjernom publikom u Varaždinu ovaj slavni umjetnik neizmjerno se raduje. Pridružite nam se 03.12. u Areni Varaždin na još jednom nezaboravnom koncertu muzičkog čarobnjaka Dine Merlina!

Kako do ulaznica?

Ulaznice za koncert možete kupiti u Suvenirnici Varaždinskih vijesti, na adresi Trg kralja Tomislava 7 (korzo).

Radno vrijeme
ponedjeljak – petak: 08-19 sati
subota: 09-12 sati

Telefon: 042/200-134

Email: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.