Dario Struški otvara novu teretanu u sklopu Arene Varaždin

vv | 27.9.2024. u 18:00h | Objavljeno u Društvo

Ove subote, 28. rujna 2024. godine, s početkom u 10 sati, Dario Struški, osnivač i vlasnik Dr7eam Gyma, svečano će otvoriti novu teretanu u sklopu Arene Varaždin. Ovaj prostor nudi brojne mogućnosti svim ljubiteljima fitnessa i sporta, a uz modernu opremu i stručni tim, omogućuje poboljšanje kondicije, sportskih performansi i općeg zdravlja. Otvorenje druge teretane ovog brenda stiglo je kao odgovor na rastući interes i povećanu potražnju. 

Dream Gym je u kratkom vremenu postao iznimno popularan, okupivši više od 150 aktivnih članova koji treniraju isključivo uz stručno vodstvo trenerskog tima. Druga teretana biti će malo slobodnijeg tipa. Naime, teretana će se osim za vođenje individualnih treninga koristiti i za samostalno treniranje.

Opremljena je modernim spravama rađenim prema znanstvenim pristupu treningu. Članovima će uvijek biti dostupna stručna podrška trenera, savjetovanje o prehrani našeg nutricionista kao i detaljna analiza sastava tijela.

Uz individualne planove i savjete, Dr7eam Gym će i dalje nuditi kompletnu uslugu – od fitnessa i kondicije, do rehabilitacije i nutricionizma. Nova open gym teretana savršeno će nadopuniti postojeću ponudu, pružajući dodatnu fleksibilnost za sve članove.

Sudeći po dosadašnjem uspjehu Dr7eam Gyma i velikom interesu javnosti, otvorenje nove open gym teretane donijet će nove mogućnosti za sve one koji žele raditi na svom zdravlju, kondiciji i sportskim performansama. 

Svi zainteresirani pozvani su da ove subote, 28. rujna, dođu na svečano otvorenje u Arenu Varaždin (Šetalište Franje Tuđmana 1) i pogledaju novi prostor Dr7eam Gyma. To je savršena prilika za upoznavanje s teretanom, isprobavanje opreme i dogovor za buduće treninge.  Prijave za grupne i individualne treninge su otvorene svakodnevno i putem društvenih mreža Dr7eam Gyma na Facebooku i Instagramu, a možete se prijaviti i osobno u teretani. Novi članovi mogu popuniti kontakt obrazac na licu mjesta, nakon čega će biti pozvani na razgovor i dobiti sve potrebne informacije o uslugama i mogućnostima treniranja.

Ukoliko želite biti dio ove jedinstvene priče, rezervirajte svoj termin na vrijeme i prijavite se klikom na link 

Povodom otvaranja, Dr7eam Gym poklanja vam 2 bona za neograničeno korištenje prostora kroz mjesec dana. Sve što morate napraviti je:

  • lajkati stranicu Varaždinskih vijesti
  • podijeliti objavu na javno
  • označiti prijatelja s kojim ćete trenirati