Dani vjenčanja u TTS-u: Proglašenje najsimpa para, velika modna revija, Bojan Jambrošić, Charlie…

vv | 18.11.2018. u 11:22h | Objavljeno u Društvo

Ana-Marija Bahat i Tomislav Vincek proglašeni su najsimpatičnijim parom na Danima vjenčanja u Varaždinu, koji se održavaju još danas na TTS-u, dok je drugo mjesto na temelju lajkova pripalo Danijeli Poštić i Danijelu Jakoliću. No, i sve duge parove, odnosno buduće mladence, koji su sudjelovali u ovom nagradnom izboru, organizator poziva da u danas u 12 sati budu u TTS-u gdje ih čeka iznenađenje.

Točno u podne počinje i glazbena radionica pjevanja Mali slavuji DND Varaždin, voditeljica Zdenka Knapić. Pola sata kasnije bit će stand up Štef z biciklinom – stand up, dok će u 13 sati biti proglašen najsimpatičniji para na Danima vjenčanja u Varaždinu 2018 s posebnom gošćom – najsimpatičnijom mamom Hrvatske Majom Vincek.

Plesni klub Takt izvest će dva svadbena plesa desetak minuta prije 14 sati, kada MT studio ljepote predstavlja makeup za mladenke.
U 14.30 velika je modna revija – Royal Bride, Galoti odijela, Salon vjenčanica Lidija, Vjenčanice Nikolina, Kookabee design i Varteks - uz glazbenog gosta Nenada Kumrića Charlija.

U 15.30 sviraju Kumovi, a u 15.45. nastupaju članovi Sportskog plesnog kluba Valcer. U 16 sati nastupa Bojan Jambrošić, a pola sata kasnije -  Učitelji. U 17 predviđena je dodjela nagrada najuspješnijim izlagačima, a nakon toga nastup Univerzalnog Plesnog Studija Feel by Romana Ratkaj.