Dani otvorenih vrata i proljetne radionice u Prvoj privatnoj gimnaziji Varaždin

vv | 31.3.2024. u 08:00h | Objavljeno u Društvo

Za vrijeme proljetnih praznika Prva privatna gimnazija s pravom javnosti Varaždin otvara svoja vrata svim zainteresiranim učenicima i njihovim roditeljima. S obzirom na to da se bliže upisi u srednje škole, ovo je idealna prilika za razgledavanje škole, susret s nastavnicima te razgovor o mogućnostima i nastavnom procesu varaždinske privatne gimnazije.

Također, učenici će moći sudjelovati u brojnim radionicama kao što su Razbijanje mitova o jeziku, Šetnja kroz povijest, 3D modeliranje ili Skriveno blago tajnovite zemlje.

Ako pak proljetne praznike želite provesti na edukativan i zabavan način, još se uvijek možete prijaviti za sudjelovanje na radionicama za učenike osnovnih i srednjih škola koje će se održati od 2. do 5. travnja, svakim danom od 8:00 do 14:30.

Radionice vode iskusni nastavnici Hrvatskoga jezika, Biologije, Kemije, Fizike, Likovne umjetnosti, Logike, Matematike, Informatike, Tjelesne kulture i stranih jezika.

Sudjelovanje na radionicama uključuje: doručak, užinu i ručak; umjetničke, sportske i znanstvene igre; male grupe do 10 učenika te razvoj novih vještina i znanja.

Radionice_PPG.png