Dani Grada u Marofu i ovaj vikend: Hrane, glazbe i zabave neće nedostajati

J.Š./Varaždinske vijesti | 18.6.2021. u 12:32h | Objavljeno u Društvo

Ovogodišnja se proslava Dana Grada Novog Marofa odvija i ovaj vikend.

Nakon što su se prošle subote i nedjelje održali programi prvenstveno namijenjeni djeci i umirovljenicima, ali i sportski turniri, ovog petka, 18. lipnja od 16.30 na igralištu NK Novi Marof održat će nogometni turnir veterana na kojem će nastupiti klubovi iz tri županije.

Kod kod KC Ivan Rabuzin od 17.00 sati očekuje nas predstavljanje udruga vinogradara Pinta i ŠRD Marof . Uz već njihovu standardnu ponudu, štand će imati i Ribogojilište Belski dol na kojem ćete moći kušati pastrvu iz Belskog dola.

Sajam domaćih proizvoda ponovno je tu kao i likovne i kreativne igraonice u Dječjem kutku. Dio projekta Nemirni umirovljenici - Evergreen in NM sa glazbenim slušaonama održat će se na vanjskom prostoru Kulturnog centra, a Klapa Marof sa svojom ženskom i muškom sekcijom također će se predstaviti nakon duljeg vremena.

Za dodatnu zabavu i glazbenu podlogu pobrinut će se DJ. U večernjim satima u Staroj školi nastup bendova Vrulja i Repetitor.

Subota, 19. lipanj započinje u 10.00 sati sa predstavljanjem LD Vepar kojima se Pinta ponovno pridružuje na vanjskom prostoru Kulturnog centra. Od izlagaća opet ćete moći ponešto i kupiti, a dobru atmosferu održavat će DJ Mc Crommada.

SK Termika na streljani u Možđencu održava tradicionalno gađanje puškom i pištoljem.

Od 19.00 sati u Staroj školi očekuje vas Old School Blues Rock. Tamo se u opuštenoj atmosferi družimo s gostima iz Zagreba koji će izvesti poznate Rock i Blues pjesme obrađene na svoj originalan način.

U večernjim satima na terasi INN bara zabavljat će vas TS Terca.

U organizaciji Cross lige Čevo ove subote možete "Pod lampašima na Čevo", što je poseban doživljaj.

- Mnoštvo je još programa koji će se odvijati povodom Dana Grada, no ove su godine zbog epidemiološke situacije razvučeni na cijelo ljeto. Očekuje nas još program u Zagorskoj ulici koja će svoje ljetno izdanje doživjeti uskoro. Tu su još Hodnja Čevo - Grebengrad, Vilinsko igrišće u Kamenoj Gorici, Šic na bic, sportski turniri u organizaciji naših klubova i udruga, program u Staroj školi sa puno kreative i dobrih ljetnih vibracija, Sastanak u traperu, Ljeto u Marofu. Polako ali sigurno vraćamo se događanjima na otvorenom. Već ovog petka i subote navratite u Novi Marof, opustite se i uživajte - pozivaju organizatori.