Dan planeta Zemlje obilježen radionicom u udruzi Ana

vvm | 23.4.2024. u 10:55h | Objavljeno u Društvo

U udruzi Ana iz Varaždina održana je radionica na temu planeta Zemlje. Treba istaknuti važnost čuvanja jedine nam planete Zemlje. Tako su u Ana djeca crtala i bojala planetu Zemlju. Voditelji radionice bili su Petar Vojnović, Mihael Kapeš i Elena Jug. Zadatak je voditelja radionice u Ana bio pričati djeci o važnosti zaštite i čuvanja okoliša Zemlje. Djeca su slušala o važnosti razvrstavanja otpada, te potrebe da se otpad odlaže u za to predviđene kontejnere, o bitnosti sadnje drveća, da je bolje koristiti javni prijevoz radi smanjenja zagađenja planete Zemlje i slično.....

- Svake subote za naše korisnike imamo organizirane radionice za djecu. Preko tjedna pak organiziramo pomoć djeci kod razumijevanja školskog gradiva. Ponekad su radionice slobodne, gdje se djeca slobodno izražavaju u raznim aktivnostima, a ponekad, kao ove subote imamo tematske radionice. Ovom prilikom pozivam roditelje iz Jalžabeta, Ljubešćice, koprivničko-križevačke županije i Bednje da nam se priključe i omoguće svojoj djeci odlično provedeno vrijeme. Općina Jalžabet, Ljubešćica, koprivničko-križevačka županija i općina Bednja su podržale naš rad i ovom prilikom se istima zahvaljujem, što su svojim djelima se pokazale, kao prijatelji djece i mladih. Ističem da je udruga Ana - udruga za pomoć djeci i obiteljima potpisala ugovore o potpori sa načelnicima doc. dr. sc. Damir Poljak ispred općine Bednja, sa Nenadom Horvatićom, mag. oec. ispred općine Ljubešćica, Rajkom Solarom ispred općine Jalžabet i sa županom koprivničko - križevačke županije Darkom Korenom - istaknula je Ana Duga, predsjednica udruge Ana.

IMG_20240420_122705.jpg

Ovom prilikom, kao i svaki puta, valja spomenuti i ostale sponzore i donatore ove godine udruge Ana:  JANAF iz Zagreba,  BabyLand iz Varaždina, ALPHA-M d.o.o. iz Varaždina, Općina Podravska Moslavina, Grad Opuzen, Maro Bore -restoran Kamenice iz Dubrovnika, Prima commerce iz Bjelovara, IKS LOG d.o.o. iz Varaždina,  Željko Špan iz Virja, Melita Vrkić Hajsok iz Vidovca, Antun Mrzlečki iz Varaždina, Josip Majić - UNIKAT ATELIER GALERIJA MAJIĆ iz Slavonskog Broda, Ana Rilović iz Radovčića, Valentina Vukalović iz Novog Marofa, Želimira Marin iz Rijeke, Krunoslav Duga iz Novigrada Podravskog, Doran Vivoda iz Buzeta, Adrian Čajić iz Novog Vinodolskog, Zoltan Vaštag iz Varaždina, Iva Šimunić Novigrad Podravski, OPĆINA MARKUŠICA, Nenad Ivančan, Ivana Bujan iz Gornjeg Kućana, Daliborka Džinić -TRANSKOP iz Ludbrega, Nevenko Kušević iz Varaždina, Dražen Priher iz Cargovca, Andrijana Tomić iz Varaždina, Dragan Sačer iz Vinograda Ludbreškog i Branka Kos iz Ludbrega. MetaloPlast iz Bartine, Zdenka Vrabec iz Donje Voće, Stolarija-pilana Antun Pečenec iz Kapele Podravske.

Ovom prilikom pozivamo i Vas koji ovo čitate, da podržite svojom donacijom ili sponzorstvom rad udruge Ana iz Varaždina na žiro-račun: HR1623900011101339717. Sve što smo do sada radili može se vidjeti i na našoj Internet stranici: www.udrugaana.hr, a ukoliko im se želi netko obratiti ima e mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.