Članovi varaždinskog HNS-a cvijećem razveselili umirovljenice

| 5.3.2022. u 14:14h | Objavljeno u Društvo

Klopotan: Umirovljenicima koji su cijeli svoj život radili i unapređivali naše društvo moramo osigurati dostojanstvenu starost!

Povodom nadolazećeg Međunarodnog dana žena, članovi varaždinskog HNS-a u subotu su posjetili Dom za starije i nemoćne i cvijećem razveselili umirovljenice, ali i djelatnice.

U delegaciji HNS-a koja je šarenim jaglacima ugodno iznenadila korisnice Doma bili su predsjednik gradske organizacije Igor Klopotan, predsjednica Ženske inicijative Andreja Parlaj, potpredsjednici Mirna Šprem i Berislav Bračko, predsjednica V. mjesnog odbora Varaždin Marina Kaniški i tajnica gradske organizacije Josipa Vitez.

Kako je naglasio Klopotan važno je, pa makar malom gestom pokazati da društvo i dalje brine o svojim starijim članovima.

-Umirovljenicima koji su gotovo cijeli svoj životni vijek radili i unapređivali naše društvo i državu moramo osigurati dostojanstvenu starost i pokazati im da nisu sami, već da društvo i dalje brine o njima. Iako je mali znak pažnje dovoljan kako bi im izmamili osmijeh na lice, kao država moramo sustavno brinuti o našim starijima i vratiti im za sve što su svojim radom, trudom i odricanjem ostavili budućim generacijama – poručio je Klopotan.

HNS kao stranka centra zalaže se za osiguravanje dostojanstvenog života svih građana, pa tako i umirovljenika čija će prava i dalje zagovarati, kako na gradskoj i na županijskoj, tako i na nacionalnoj razini.