Cheerleading klub Bravo iz Varaždina nastupio na Europskom prvenstvu u Norveškoj

| 7.7.2024. u 12:28h | Objavljeno u Društvo

Cheerleading klub Bravo sudjelovao je na prestižnom ICU Europskom prvenstvu iz cheerleadinga, koje se održalo u Oslofjordu u Norveškoj. Ovo trodnevno natjecanje bilo je smješteno u prekrasnom kompleksu Oslofjord Convention Centra, čija je organizacija bila na razini svjetskog prvenstva.

Na ovom natjecanju sudjelovalo je više od 23 države i preko 4000 natjecatelja, što je događaj učinilo jednim od najvećih i najuzbudljivijih u svijetu cheerleadinga.

Klub Bravo se posebno ponosi svojim mlađim juniorkama koje su se natjecale u kategoriji Allgirl Team Median.

Nakon cjelogodišnjeg truda, rada i posvećenosti, naše mlade natjecateljice osvojile su 10. mjesto na Europskom prvenstvu. Ovo je izvanredan rezultat s obzirom na konkurenciju i izazove s kojima su se suočile.

Osvojeno mjesto na ovom prestižnom natjecanju svjedoči o njihovoj upornosti, timskom duhu i ljubavi prema cheerleadingu.

- Hvala Gradu Varaždinu na pokroviteljstvu ovako velikog natjecanja. Također hvala svim tvrtkama i dobrim ljudima koji su nam pomogli putem donacija. Hvala Županiji na donaciji. Sve donatore ćemo navesti na našim stranicama jer ih je bilo zaista mnogo, poručili su iz Cheerleading kluba Bravo.

Cheerleading klub Bravo nastavlja s treninzima i pripremama za buduća natjecanja, s ciljem da postignu još bolje rezultate i donesu još više ponosa svom klubu i zajednici.