Čak 180 predstavnika škola i vrtića obići će u dva dana prostore PS Vindija Foto: Krešimir Đurić

Čak 180 predstavnika škola i vrtića obići će u dva dana prostore PS Vindija

M.P./Varaždinske vijesti | 19.10.2017. u 17:40h | Objavljeno u Društvo

Predstavnici Poslovnog sustava Vindija tijekom današnjeg, ali i sutrašnjeg dana, u prostorima tvrtke u Međimurskoj ulici u Varaždinu organiziraju susret s predstavnicima škola i dječjih vrtića s kojima surađuju.

Prema riječima Nade Pristavec, direktorice prodaje komercijalne poslovnice Varaždin koja pokriva SZ Hrvatsku, ovo je već 17. po redu takav susret.

nada

- U dva dana posjetit će nas 180 ravnatelja i djelatnika škola i dječjih vrtića iz Varaždinske, Krapinsko-zagorske, Virovitičko-podravske, Međimurske te Bjelovarsko-bilogorske županije, a cilj nam je pokazati im kako nastaju proizvodi koje kupuju za školske i dječje menije, da vide koliko vodimo brigu o higijeni, urednosti i čistoći, odnosno koliko je sigurno što naručuju naše proizvode - navela je N. Pristavec.

Dodaje kako na području SZ Hrvatske gotovo nema nijedne škole koja ne naručuje od PS Vindija, a škole kupuju i asortiman mlijeka, mliječnih proizvoda i sokova te asortiman purećeg i pilećeg mesa te prerađevina od purećeg i pilećeg mesa.

vrt

Biljana Stanković, psihologija u dječjem vrtiću „Bajka“, ujedno i zamjenica ravnateljice istaknula je kako je ovo hvalevrijedan susret.

- Mališani iz vrtića ovdje su bili prošle godine, oduševljeni su svim proizvodima, od sokova do deserta - napomenula je B. Stanković, dok je ravnatelj varaždinske 6. OŠ Mario Stančić zahvalio PS Vindija što ih podržava u programima kvalitetne prehrane.

- Usto, PS Vindija nam je partner u školskim aktivnostima, podržava nas u ekološkim projektima, a jedan od njih je i „Zdravi tjedan“ u sklopu kojeg učenici uče kuhati te se natječu u kuhanju - kazao je Stančić.

st

vind