FOTO Brojni podržali humanitarni festival RC Varaždin Jug

vv | 25.5.2024. u 23:12h | Objavljeno u Društvo

Ovog vikenda održala se velika tradicionalna akcija - 14. humanitarni Festival vina Rotary Cluba Varaždin Jug, na atraktivnoj lokaciji terase Arene Varaždin, uz prekrasnu vizuru krajolika rijeke Drave.

Posjetitelji su uživali u bogatoj ponudi vrhunskih vina (Josić, Kostanjevec, Puhelek/Purek i Vizzulin), gastro-delicijama restorana Bedem i slastičarnice Šešet, uz umjetnički program Glazbene škole u Varaždinu i plesnog kluba Takt. 

- Zahvaljujemo se svim rotarijancima, svim prijateljima rotarijanstva, sponzorima, vinarima, medijima koji su svojom participacijom i svojim donacijama podržali ideju osnivanja Centra za mlade pri POU Varaždin u okviru programa kreativnih i kulturnih industrija, projekta koji planiramo prijaviti u suradnji s učilištem i na distriktnu i globalnu potporu u narednoj rotarijanskoj godini - rekao je predsjednik Ninoslav Plantak kojem su pak članovi kluba čestitali na odličnoj organizaciji, uspješnoj godini i vodstvu kluba, a AG Nataši Drvenkar zahvaljuju za svekoliku distriktnu podršku klubu u tom razdoblju.