30zona: "Ko ne dođe, šteta za nj, ko dođe, auuuuu"

vv | 11.10.2024. u 12:54h | Objavljeno u Društvo

Vrijeme je! KVART na brzaka u svom drugom izdanju ugostit će jake ZG snage iz Kozari Boka - 30zonu! Ovo je prva svirka Shina i Galaša u P4 i Varaždinu općenito. Dolaze u idealno vrijeme - nakon poveće stanke, a u trenutku izbacivanja novog singla i albuma koji će Varaždinci prvi imati priliku preslušati live (barem neke stvari). Dečki iz 30zone nagovijestili su vatrenu atmosferu u P4 koju će pojačati Banfica, naš domaći dečko/drill reper, još uvijek neotkrivenog identiteta, a koji rastura na regionalnoj sceni. Uoči dolaska u Varaždin, Shin i Galaš uspjeli su nam odgovoriti na nekoliko pitanja. Cijeli intervju pročitaj na linku.

unnamed_1.jpg

Line-up KNBxYEM će pojačati i jake lokalne snage rap/trap scene: Arbod, nac., Neno (+ ekipa), Vano i Giogio. KNB ide u subotu, 12. listopada od 21:00. Broj ulaznica je ograničen pa požuri uzeti svoju ulaznicu na vrijeme online na Core Eventu.

unnamed.jpg

Nakon koncerata, slijede rođendanske Time to Move karaoke, a najbolji karaoke pjevači_ce imat će priliku osvojiti Time to Move poklon paketiće. Što je uopće Time to Move? Time to Move je kampanja Eurodesk informacijske mreže. Riječ je o puno online i fizičkih aktivnosti širom Europe tijekom listopada, a sama kampanja ove godine slavi 10. obljetnicu. Eurodesk tijekom mjeseca listopada nudi puno mogućnosti: od webinara do nagradnih natječaja, a sve možeš provjeriti na linku.

unnamed_2.jpg

Označeno u