3. Međunarodni Jazz festival „Jazz u vinogradu“ na Mađerkinom bregu

VV | 22.8.2023. u 18:00h | Objavljeno u Društvo

Kada su kretali u organizaciju ovog jedinstvenog događaja u Međimurju, imali su nekoliko ciljeva. Obogatiti vinorodni kraj vrhunskim međunarodnim glazbenim događajem i gostima pokazati najbolje što Međimurje nudi kroz jedinstvenost lokacije te autentičnu ponudu vrhunskih vina i hrane.

Pod ravnanjem proslavljenog jazz gitariste Ratka Zjače ovoga puta ugošćuju jazz glazbenike iz Italije, Poljske, Kube, Austrije, Makedonije, Slovenije i Hrvatske i uz neke od najpoznatijih hrvatskih DJ-a već treću godinu omogućuju da se jedinstvene vibracije jazza prenose međimurskim bregima.

Osigurali su i Masterclasseve (za djecu i glazbenike iz regije) gdje su svjetski glazbenici prenosili svoja znanja, a za prenošenje vizualnog doživljaja organizirali su izložbe velikana jazza iz objektiva umjetnika poput Davora Hrvoja.

Uz vrhunska vina obitelji Štampar, kulinarska iznenađenja poznatog chefa Marka Palfija te pogleda sa čarobnog Mađerkinog breka, vjeruju da su uspjeli stvoriti jedno posebno iskustvo. To sve ne bi bilo moguće bez posjetitelja koje još jednom pozivaju da slavite s njima i u ovom trećem izdanju „Jazza u vinogradu“.

Ulaznice za ovo vrhunsko događanje kupite preko sustava Entrio na https://www.entrio.hr/en/event/jazz-u-vinogradu-2023-madjerkin-breg-14498, a možete ih i kupiti na licu mjesta.

Plakat_program_jazz_2023_1-page-001_1.jpg

Galerija slika