19.Trash film festival od 11. do 14. rujna: Otvorenje u Uskoj uz izložbu u Gajevoj

vv | 8.9.2024. u 09:15h | Objavljeno u Društvo

Ovogodišnji, 19. Trash film festival bit će otvoren ove srijede, 11. rujna, u Uskoj ulici uz prigodni kulturno – umjetnički program Udruge Trash, koncert Melun kvarteta i postavljanje ploče na Stazu slavnih varaždinskom slikaru i grafičkom dizajneru Goranu Merkašu.

Program će početi u 17.30 sati, a uz otvorenje u Uskoj trashovci će otvoriti i zanimljivu izložbu u Varaždinskoj kući u Gajevoj ulici. Publici će se predstaviti Leo Friščić, Filip Kliček i Marko Šarac. U četvrtak će u 19 sati u Elephantu biti debata na temu Trash?Camp?Kič?wtf? . U njoj će uz dr.sc. Tomislava Pletenca sudjelovati i predsjednica žirija Sanja Muzaferija i kvizaš Mario Kovač, koji će od 20 sati voditi kviz o crno-bijelom filmu.

U petak će u kinu Gaj osim službenih projekcija biti u 17.10 sati premijera filma Petra Prsteca– Podzemni akordi. Za glazbene akorde u Elephantu su  u petak zaduženi The Burners i La Folee, a u subotu Fakin' Lajsne i B and the Bops. Prije koncerta u subotu u kinu Gaj će žiri i publika najboljima dodijeliti Zlatne motorke. (jm)