Zbog sanacije nadvožnjaka pojačan promet Cehovskom, policija poziva na oprez Foto: PU varaždinska

Zbog sanacije nadvožnjaka pojačan promet Cehovskom, policija poziva na oprez

I.D./Varaždinske vijesti | 26.4.2019. u 19:48h | Objavljeno u Crna kronika

Od utorka, 23. travnja, zbog sanacije je za sav promet zatvoren nadvožnjak "Varteks" u Gospodarskoj ulici u Varaždinu. Nadvožnjak je zatvoren od raskrižja s Zagrebačkom ulicom do raskrižja s Istočnom obilaznicom (kružni tok).

Kako je najavljeno, radovi će trajati do 15. kolovoza, a do tada se promet odvija obilazno - Zagrebačkom ulicom i Istočnom obilaznicom, uz postavljenu privremenu signalizaciju.

Radi bolje protočnosti prometa, reprogramiran je semafor na raskrižju Zagrebačke i Gospodarske ulice, dok je novom prometnom signalizacijom Zagrebačka ulica postala cesta s prednošću prolaza, a Gospodarska ulica sporedna cesta.

nadvoznjak_gospodarska_promet_1.JPG

- Skrećemo pozornost i molimo sve sudionike u prometu da poštuju postavljenu privremenu prometnu signalizaciju, da prilagode brzinu uvjetima i novonastalim okolnostima, te koriste alternativne pravce - poručili su iz varaždinske policije.

Budući da većina vozača za obilazak koristi Cehovsku ulicu, kojom je sada pojačan promet, iz policije vozače pozivaju na dodatan oprez kod prijelaza preko željezničke pruge.

nadvoznjak_gospodarska_promet_2.JPG