Zatražio od 11-godišnjaka da posudi mobitel, a onda mu ga je istrgnuo iz ruku Foto: Ilustracija

Zatražio od 11-godišnjaka da posudi mobitel, a onda mu ga je istrgnuo iz ruku

| 19.2.2019. u 18:35h | Objavljeno u Crna kronika

Jučer, 18. veljače oko 15:40 sati u Vukovarskoj ulici u Varaždinu, nepoznati je muškarac počinio razbojništvo nad 11-godišnjim dječakom. Navedeni je došao do dječaka i zatražio da mu posudi mobitel, nakon čega ga je odgurnuo i pritom mu istrgnuo mobitel iz ruke. Visina materijalne štete procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna. Policijski službenici poduzimaju radnje u cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela.

Od 17. do 18. veljače u ulici Ivana Meštrovića u Varaždinu, nepoznati je počinitelj provalio u ugostiteljski objekt te otuđio novac. Visina materijalne štete utvrdit će se naknadno. Policijski službenici nastavljaju rad na otkrivanju počinitelja navedenog kaznenog djela.

Jučer, 18. veljače oko 16 sati, na parkiralištu u ulici Nikole Tesle u Varaždinu, nepoznati je počinitelj provalio u osobno vozilo u vlasništvu 56-godišnjakinje i otuđio novac i naočale. Visina materijalne štete procjenjuje se na nekoliko stotina kuna. Protiv nepoznatog počinitelja podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

Od 17. do 18. veljače u Jalkovečkoj ulici u Varaždinu, nepoznati je počinitelj provalio u metalni kontejner za skladištenje ambalaže trgovine u vlasništvu poduzeća sa sjedištem u Zagrebu. Tom je prilikom otuđio nekoliko desetaka vreća s PVC i metalnom ambalažom. Policijski službenici nastavljaju rad na pronalasku počinitelja ovog kaznenog djela.

Jučer, 18. veljače oko 20:45 sati u Školskoj ulici u Svetom Iliji, nepoznati je počinitelj iz osobnog vozila parkiranog na parkiralištu ugostiteljskog objekta, otuđio odjeću, obuću te kompleta alata, u vlasništvu 22-godišnjaka. Visina materijalne štete procjenjuje se na preko 1 000 kuna. Protiv nepoznatog počinitelja podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.