Zaredale provale u Sračincu, pronađen lopov koji je ukrao novac iz ugostiteljskog objekta u Varaždinu Foto: ilustracija

Zaredale provale u Sračincu, pronađen lopov koji je ukrao novac iz ugostiteljskog objekta u Varaždinu

Varaždinske vijesti | 26.8.2022. u 18:25h | Objavljeno u Crna kronika

Iz Policijske uprave varaždinske izvijestili su o provalama i krađama koje su se dogodile proteklih dana.

Policijski službenici Policijske postaje Varaždin zaprimili su prijavu odgovorne osobe jednog obrta, kojom prijavljuju da je nepoznati počinitelj od 24. do 25. kolovoza u Varaždinskoj ulici u Sračincu provalio u ugostiteljski objekt iz kojeg je otuđio novac. Visina materijalne štete procjenjuje se na nekoliko stotina kuna. Policijski službenici poduzimaju radnje u cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela.

Policijski službenici Policijske postaje Varaždin zaprimili su prijavu odgovorne osobe jednog poduzeća, kojom prijavljuju da je nepoznati počinitelj u noći 25. kolovoza u Varaždinskoj ulici u Sračincu provalio u ugostiteljski objekt iz kojeg je otuđio novac. Visina materijalne štete procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna. Policijski službenici poduzimaju radnje u cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela.

Policijski službenici Policijske postaje Varaždin dovršili su kriminalističko istraživanje nad muškarcem starosti 39 godina. Sumnja se da je 24. lipnja 2022. godine u noći u Hallerovoj ulici u Varaždinu provalio u ugostiteljski objekt iz kojeg je otuđio novac. Protiv osumnjičenog podnijeta je kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu u Varaždinu.

Označeno u