Zaredale krađe, nestale bušilice, novac, bakrene okapnice... Foto: Pixabay / ilustracija

Zaredale krađe, nestale bušilice, novac, bakrene okapnice...

Varaždinske vijesti | 3.4.2023. u 12:30h | Objavljeno u Crna kronika

Policijski službenici Policijske postaje Ivanec zaprimili su prijavu odgovorne osobe jedne trgovine da je 19. ožujka u jednoj trgovini u Maruševcu nepoznati počinitelj iskoristio nepažnju zaposlenika i otuđio dvije bušilice. Visina materijalne štete procjenjuje se na oko 100 eura.

U razdoblju od 28. do 29. ožujka, u Ulici Frana Supila u Varaždinu, nepoznati je počinitelj iz stana u vlasništvo 73-godišnjakinje otuđio novac. Visina materijalne štete utvrdit će se naknadno.

Policijski službenici Policijske postaje Varaždin zaprimili su prijavu muškarca starosti 59 godina, kojom prijavljuje da je nepoznati počinitelj, u razdoblju od 31. ožujka do 1. travnja u Ulici Ivana Gorana Kovačića u Varaždinu otuđio nekoliko bakrenih okapnica s dvorišne ograde. Visina materijalne štete procjenjuje se na oko 400 eura.

U razdoblju od 31. ožujka do 1. travnja u Ulici Vatroslava Lisinskog u Varaždinu, nepoznati počinitelj je provalio u jednu trgovinu i otuđio novac. Visina materijalne štete utvrdit će se naknadno.

Policijski službenici poduzimaju radnje u cilju pronalaska počinitelja ovih kaznenih djela.

Označeno u