Vozili pijani pa ih policija odvela u Policijsku postaju Varaždin Foto: ilustracija

Vozili pijani pa ih policija odvela u Policijsku postaju Varaždin

Varaždinske vijesti | 23.6.2021. u 12:00h | Objavljeno u Crna kronika

Jučer, 22. lipnja u 19.55 sati u Biškupečkoj ulici u Varaždinu, policijski službenici Postaje prometne policije Varaždin zaustavili su vozača osobnog vozila kojim je upravljao 53-godišnjak.

- Provjerama je utvrđeno da upravlja pod utjecajem alkohola u koncentraciji od 3.01 g/kg. Zbog sumnje da će nastaviti s činjenjem prekršaja, doveden je u Policijsku postaju Varaždin. Protiv njega policijski službenici podnijeli su Optužni prijedlog - izvijestili su iz policije.

Također jučer, 22. lipnja, u 23.10 sati u Sportskoj ulici u Varaždinu policijski službenici Postaje prometne policije Varaždin zaustavili su vozača teretnog vozila kojim je upravljao 51-godišnjak.

- Provjerama je utvrđeno da upravlja pod utjecajem alkohola u koncentraciji od 2.80 g/kg. Također je provjerom utvrđeno da mu je važenje vozačke dozvole isteklo. Zbog sumnje da će nastaviti s činjenjem prekršaja, doveden je u Policijsku postaju Varaždin. Protiv njega policijski službenici podnijeli su Optužni prijedlog - priopćili su PU varaždinske.