Vinica: Vozačica se autom zaletjela u staru kuću i ostala zarobljena

Varaždinske vijesti | 18.10.2021. u 16:36h | Objavljeno u Crna kronika

DVD Vinica danas je na svojoj Facebook stranici objavila težu prometnu nesreću koja se dogodila oko 1:30 sati u Vinici.

- Zaprimili smo dojavu od strane operativnog centra da je došlo do prometne nesreće u mjestu Vinica, Gorička b.b.. Na tehničku intervenciju izašli smo sa navalnim i kombi vozilom sa ukupno devet vatrogasaca. Dolaskom na mjesto intervencije uviđamo kako je došlo do slijetanja osobnog vozila u obiteljsku kuću te kako prijeti urušavanje ostatka kuće na osobno vozilo, u kojem se nalazi zarobljena vozačica - pišu članovi DVD-a.

Među ostalim navode kako su se podijelili u dvije ekipe od kojih prva ekipa pruža pomoć suvozačici koja je izašla iz vozila.

- Druga ekipa krenula je u osiguravanje objekta od daljnjeg urušavanja i uz pomoć hidrauličkog alata i lisne pile oslobađala vozačicu osobnog vozila koja je ostala zarobljena u vozilu. Na mjesto događaja naknadno su pristupila tri vatrogasca JVP Varaždin koji također uz pomoć svojeg hidrauličkog alata kreću u spašavanje unesrećene osobe. Nakon što su oslobodili vozačicu istu uz pomoć djelatnika hitne medicinske pomoći su izvukli iz vozila - napisali su vinički vatrogasci na svojoj stranici.

Galerija slika