"Veseli" vikend: Novomarofčanin usred bijela dana "napuhao" 1,88 promila, a Ludbrežanin 2,74

M.P./Varaždinske vijesti | 22.10.2018. u 16:46h | Objavljeno u Crna kronika

Niz pijanih vozača zaustavili su i isključili iz prometa tijekom ovoga vikenda policijski službenici PU varaždinske.

O neslavnim "rekorderima" izvještavaju i u današnjem priopćenju. Primjerice, u petak u 3 sata u Međimurskoj ulici u Varaždinu prometni su policajci zaustavili automobil kojim je pod utjecajem alkohola od 2.17 g/kg upravljao 20-godišnjak. Odveden je u Policijsku postaju Varaždin na triježnjenje.

U petak u 13.20 sati u Ulici braće Radić u Novom Marofu, novomarofski su policajci zaustavili pak 63-godišnjeg vozača koji je "napuhao 1.88 promila. I on je odveden u prostorije PP Novi Marof da se otrijezni.

Nadalje, ludbreški su policajci u petak u 22.20 sati u Komarnici Ludbreškoj zaustavili su automobil kojim je pod utjecajem alkohola od 2.74 g/kg upravljao 33-godišnjak. Također je utvrđeno da je automobilu isteklo važenje prometne dozvole, a vlasnik nije niti sklopio ugovor o obveznom osiguranju u prometu te je vozio za vrijeme dok mu je isteklo važenje vozačke dozvole. Zbog sumnje da će nastaviti s činjenjem prekršaja, završio je u PP Ludbreg, također na triježnjenju.

Ludbreški su policajci i u petak u 18.50 sati imali "veselog" vozača. Naime, u Frankopanskoj ulici zaustavili su automobil kojim je pod utjecajem alkohola od 1.81 g/kg upravljao 21-godišnjak. I on je odveden na policiju na triježnjenje.