Ukrao Škodu Fabiju na parkiralištu u ulici Ruđera Boškovića Foto: Ilustracija

Ukrao Škodu Fabiju na parkiralištu u ulici Ruđera Boškovića

Varaždinske vijesti | 7.11.2019. u 18:07h | Objavljeno u Crna kronika

Policijski službenici Policijske postaje Varaždin zaprimili su kaznenu prijavu 65-godišnjaka, kojom prijavljuje da je nepoznati počinitelj na parkiralištu u ulici Ruđera Boškovića u Varaždinu, 3. studenog otuđio osobno vozilo marke Škoda Fabia. Visina materijalne štete procjenjuje se na pedesetak tisuća kuna. Policijski službenici nastavljaju rad na pronalasku otuđenog vozila i na utvrđivanju počinitelja ovog kaznenog djela.

Od 5. do 6. studenog u ulici Stjepana Vukovića u Varaždinu, nepoznati je počinitelj provalio u tri garaže vlasništvo muškaraca starosti 65 i 68 godina i jedne žene starosti 68 godina, iz kojih nije otuđio ništa. Visina materijalne štete utvrdit će se naknadno. Policijski službenici nastavljaju rad na utvrđivanju počinitelja ovog kaznenog djela.

Jučer, 6. studenog u Jalkovečkoj ulici u Varaždinu, nepoznati je počinitelj provalio u kuću vlasništvo 82-godišnje žene, iz koje je otuđio novčanik sa dokumentima i više komada zlatnog nakita. Visina materijalne štete procjenjuje se na više tisuća kuna. Policijski službenici poduzimaju mjere i radnje u cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela.

Označeno u