Ukradena dva bicikla, a lopove u Optujskoj ulici zaustavila staklena stijena Foto: Pexels / ilustracija

Ukradena dva bicikla, a lopove u Optujskoj ulici zaustavila staklena stijena

Varaždinske vijesti | 14.6.2023. u 16:33h | Objavljeno u Crna kronika

U ponedjeljak, 12. lipnja, tijekom večernjih sati, u stambenoj zgradi u Koprivničkoj ulici u Varaždinu, nepoznati je počinitelj otuđio bicikl u vlasništvu 51-godišnjakinje. Visina materijalne štete procjenjuje se na oko 250 eura. Policijski službenici nastavljaju rad na otkrivanju počinitelja ovog kaznenog djela.

U utorak, 13. lipnja oko 3.50 sati, u Optujskoj ulici u Varaždinu, nepoznati su počinitelji pokušali provaliti u trgovinu sa sjedištem u Zagrebu. Navedeni su pokušali razbiti staklo na ulaznim vratima i staklenoj stijeni trgovine, u čemu nisu uspjeli te su se udaljili s mjesta događaja. Visina materijalne štete utvrdit će se naknadno. Protiv nepoznatih počinitelja podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

U utorak, 13. lipnja, ispred jednog sportskog objekta u Ulici Ognjena Price, nepoznati je počinitelj otuđio bicikl u vlasništvu 46-godišnjaka, kojim se koristilo njegovo maloljetno dijete. Visina materijalne štete procjenjuje se na oko 550 eura. Policijski službenici poduzimaju radnje u cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela.

Označeno u