Uhvaćen u krađi pa nasrnuo na 60-godišnjaka

Varaždinske vijesti | 17.7.2023. u 14:33h | Objavljeno u Crna kronika

Brzim djelovanjem policijski službenici su u sljedećeg dana u jutarnjim satima uhitili 37-godišnjaka s područja Pribislavca te je dovršenim kriminalističkim istraživanjima utvrđeno da je počinio kazneno djelo Razbojnička krađa nakon čega je predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave međimurske

U subotu, 15. srpnja 2023 godine oko 23 sata u Pribislavcu, nepoznati muškarac je preskočio zatvorenu dvorišnu ogradu te je na terasi iz torbice ukrao novac, bankovnu karticu i mobilni uređaj nakon čega je kroz otključana vrata ušao u kuću.

U kući je počinitelja zatekao 60-godišnjak te ga pokušao spriječiti u bijegu, no počinitelj ga je šakom udario u glavu, nastavio ga udarati po tijelu i na dvorištu te ga u jednom trenutku ugrizao za nadlakticu nakon čega je uspio pobjeći iz dvorišta.

Ozlijeđenom 60-godišnjaku pružena je liječnička pomoć te je utvrđeno da je lakše ozlijeđen, dok je materijalna šteta procijenjena na nekoliko stotina eura.

Brzim djelovanjem policijski službenici su u sljedećeg dana u jutarnjim satima uhitili 37-godišnjaka s područja Pribislavca te je dovršenim kriminalističkim istraživanjima utvrđeno da je počinio kazneno djelo Razbojnička krađa nakon čega je predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave međimurske.