U Vrhovcu ozlijeđene dvije osobe, županijska cesta bila zatvorena za očevid

VV | 13.9.2021. u 19:01h | Objavljeno u Crna kronika

U petak, 10. rujna oko 18.15 sati u Vukovarskoj ulici u Turčinu u prometnoj je nesreći ozlijeđena jedna osoba. Osobnim vozilom je pod utjecajem alkohola u koncentraciji od 0.55 g/kg upravljao muškarac starosti 53 godine. Vozilom se uključivao u promet kojom prilikom nije propustio 14-godišnjeg pješaka koji se koristio po nogostupu e-romobilom, te je došlo do udara vozila u e-romobil. Uslijed udara pješak je zadobio ozljede, te mu je medicinska pomoć pružena u varaždinskoj Općoj bolnici. Ozljede mu za sada nisu okvalificirane.

U petak, 10. rujna oko 20.20 sati u Ivanečkom Vrhovcu u prometnoj su nesreći ozlijeđene dvije osobe. Osobnim vozilom je iz smjera Salinovca u smjeru Ivanečkog Naselja upravljao mladić starosti 18 godina. Zbog neprilagođene brzine kretanja u zavoju je izgubio nadzor na vozilom te je prešao vozilom na desnu bankinu gdje je došlo do zanošenja i rotacije vozila i ponovnog vračanja vozila na kolnik uslijed čega je vozilom prešao na suprotni trak. Tom prilikom je došlo do udara prednjeg djela vozila u prednji dio vozila kojim je iz suprotnog smjera upravljala 48-godišnja žena.

Vozilo je uslijed udara odbačeno u cestovni jarak. U prometnoj nesreći ozljede su zadobila oba vozača. Medicinska pomoć pružena im je u varaždinskoj Općoj bolnici. Ozljede im za sada nisu okvalificirane.

Zbog očevida prometne nesreće županijska cesta je bila zatvorena za sav promet u vremenu od 20.20 do 22.18 sati.

U subotu, 11. rujna oko 14 sati na državnoj cesti D-3 van naseljenog mjesta Mirkovec Breznički u prometnoj je nesreći ozlijeđena jedna osoba. Osobnim vozilom je u smjeru Zagreba upravljao 63-godišnjak. Vozilom je započeo skretati u desno na makadamski put i prilikom usporavanja vozila zbog skretanja zbog ne držanja razmaka na stražnji dio vozila je prednjim djelom udario motocikl kojim je upravljao 29-godišnjak, a na koji je također zbog ne držanja razmaka prednjim djelom udarila osobnim vozilom žena starosti 37 godina. Vozač motocikla je zadobio ozljede, te mu je medicinska pomoć pružena u varaždinskoj Općoj bolnici. Ozljede mu za sada nisu okvalificirane.

Jučer, 12. rujna oko 8.30 sati u Podrutama na državnoj cesti D-24 u prometnoj su nesreći ozlijeđene dvije osobe. Osobnim vozilom je kroz Podrute upravljao 21-godišnjak. Upravljao je vozilom u slijedu iza osobnog vozila, kojim je ispred upravljao 69-godišnjak, te je započeo skretati na lokalnu cestu, dok 21-godišnji vozač nije držao dovoljan razmak između vozila ispred sebe, te je prednjim djelom vozila udario u stražnji dio vozila, nakon čega je vozilo ispred udarilo u drvo. U prometnoj nesreći ozljede je zadobio 69-godišnji vozač i 66-godišnja suputnica u vozilu. Medicinska pomoć pružena im je u varaždinskoj Općoj bolnici. Ozljede im za sada nisu okvalificirane.