U Vrbanovcu ukradeno 3500 kg kukuruza, u dvorani Graberje opljačkana tri učenika Foto: Ilustracija

U Vrbanovcu ukradeno 3500 kg kukuruza, u dvorani Graberje opljačkana tri učenika

Varaždinske vijesti | 25.10.2019. u 12:12h | Objavljeno u Crna kronika

Policijska postaja Varaždin zaprimili je kaznenu prijavu 56-godišnjaka, kojom prijavljuje da je nepoznati počinitelj u Gornjem Vratnu od 22. do 24. listopada provalio u podrumske prostorije stambenog objekta iz kojih je otuđio više desetaka litara loživog ulja, bakrene cijevi i razni zidarski alat. Visina materijalne štete procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna. Policijski službenici nastavljaju rad na utvrđivanju počinitelja ovog kaznenog djela.

Policijska postaja Varaždin zaprimila je kaznenu prijavu 68-godišnjaka, kojom prijavljuje da mu je nepoznati počinitelj  od 17. do 21. listopada na predjelu zvanom „Krčevine“, područje Vrbanovca, kombajnom za kukuruz pobrao i otuđio 3500 kilograma kukuruza u zrnu. Visina materijalne štete procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna. Policijski službenici nastavljaju rad na utvrđivanju počinitelja ovog kaznenog djela.

Policijska postaja Varaždin zaprimili je kaznenu prijavu odgovorne osobe jednog poduzeća, da je jučer, 24. listopada nepoznati počinitelj provalio u ugostiteljski objekt u Optujskoj ulici u Varaždinu, iz kojeg je otuđio novac. Visina materijalne štete procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna. Policijski službenici nastavljaju rad na utvrđivanju počinitelja ovog kaznenog djela.

Policijska postaja Varaždin zaprimila je kaznenu prijavu 79-godišnjakinje, kojom prijavljuje da je jučer, 24. listopada oko 9.20 sati u ulici Eugena Kumičića u Varaždinu ispred jedne trgovine iskoristio njenu nepažnju i iz kolica za hodanje otuđio joj torbicu sa novčanikom. Visina materijalne štete procjenjuje se na nekoliko stotina

Jučer, 24. listopada u prijepodnevnim satima u ulici Graberje u Varaždinu, nepoznati je počinitelj iskoristio odsutnost učenika i u sportskoj dvorani iz svlačionice otuđio tri mobitela i novac vlasništvo trojice mladića starosti 17 godina. Visina materijalne štete procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna. Policijski službenici nastavljaju rad na utvrđivanju počinitelja ovog kaznenog djela.