U Varaždinu ozlijeđena biciklistkinja, u Biljevcu alkoholiziran vozač automobila

vv | 13.3.2024. u 18:00h | Objavljeno u Crna kronika

U utorak, 12. ožujka oko 18.50 sati u Ulici braće Radić u Varaždinu dogodila se prometna nesreća u kojoj je ozlijeđena jedna osoba.

- Djevojka starosti 22 godina upravljala je osobnim automobilom. Ona je započela skretati udesno na parkiralište, a da se prethodno nije uvjerila da tu radnju može učiniti bez opasnosti za druge sudionike u prometu ili imovinu te je tom prilikom na prednji desni dio njenog vozila naletio bicikl kojim je upravljala 48-godišnjakinja. Od udara vozačica bicikla je pala na tlo i zadobila ozljede. Liječnička pomoć joj je po ekipi HMP Varaždin pružena na mjestu događaja, a njezine ozlijede će se okvalificirati naknadno - izvijestili su iz policije.

U utorak, 12. ožujka oko 21.20 sati, u Biljevcu, dogodila se prometna nesreća u kojoj je ozlijeđena jedna osoba.

- Muškarac starosti 64 godina upravljao je osobnim automobilom pod utjecajem alkohola od 1,58 promila. On se vozilom nije kretao sredinom obilježene prometne trake, sletio je vozilom u desno i udario u betonski most. U prometnoj nesreći ozlijeđen je 64-godišnjak. Liječnička pomoć mu je pružena u Općoj bolnici u Varaždinu, a njegove ozlijede će se okvalificirati naknadno - priopćili su iz Policijske uprave varaždinske.