U tri prometne nesreće ozlijeđene tri osobe Foto: Pixabay/ilustracija

U tri prometne nesreće ozlijeđene tri osobe

vv | 7.6.2022. u 13:34h | Objavljeno u Crna kronika

Tri prometne nesreće dogodile su se u ponedjeljak, 6. lipnja, na području Varaždinske županije, javlja Policijska uprava.

U ponedjeljak oko 7.10 sati na županijskoj cesti u Vrtlinovcu, u prometnoj je nesreći ozlijeđen 57-godišnjak. Upravljao je osobnim vozilom iz smjera Varaždinskih Toplica u smjeru Varaždina. Pri izlasku iz oštrog desnog zavoja, zbog neprilagođene brzine stanju i uvjetima na kolniku, izgubio je nadzor nad upravljačem i vozilom sletio u desno van kolnika u cestovni jarak. Pritom je ozlijeđen te mu je medicinska pomoć pružena u Općoj bolnici Varaždin. Težina ozljeda još nije poznata.

U prometnoj nesreći koja se dogodila oko 10.50 sati u Šaši, ozlijeđena je 73-godišnjakinja. Upravljala je osobnim vozilom te je zbog neprilagođene brzine osobinama i stanju ceste, vidljivosti i preglednosti, izgubila nadzor nad upravljačem i vozilom sletjela van kolnika. Pritom je vozilom udarila u stepenište obiteljske kuće, a potom i u kuću. Ozlijeđena je vozačica prevezena u varaždinsku Opću bolnicu. Težina ozljeda još nije poznata.

Jedna je osoba ozlijeđena u prometnoj nesreći koja se dogodila oko 14.45 sati u ulici Stjepana Radića u Vidovcu. Žena starosti 61 godinu upravljala je osobnim vozilom iz smjera Varaždina u smjeru Ivanca. Zbog neprilagođene brzine i stanju ceste, vidljivosti, preglednosti, stanju vozila te gustoći prometa, prednjim je dijelom vozila naletjela na stražnji dio osobnog vozila kojim je ispred nje u istom smjeru upravljala 32-godišnjakinja, koja se zaustavila na kolniku zbog skretanja u lijevo. U prometnoj je nesreći ozlijeđena 32-godišnja vozačica. Medicinska joj je pomoć pružena u Općoj bolnici Varaždin. Težina ozljeda još nije poznata.