U Tkalcu iz nezaključanog gospodarskog objekta ukraden traktor

VV | 1.3.2021. u 17:41h | Objavljeno u Crna kronika

Policijska postaja Ludbreg zaprimila je kaznenu prijavu 55-godišnjaka, kojom prijavljuje da je nepoznati počinitelj od 21. do 25. veljače u Globočecu Ludbreškom provalio u drvenu vikendicu iz koje je otuđio razna pića, ručni alat, zidni sat, kuhinjski pribor. Visina materijalne štete procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna. Policijski službenici poduzimaju mjere i radnje u cilju pronalaska počinitelj ovog kaznenog djela.

Policijska postaja Varaždin zaprimila je kaznenu prijavu odgovoren osobe jednog poduzeća, kojom prijavljuje da je nepoznati počinitelj od 25. do 26. veljače u Babincu provalio u prostorije poduzeća iz kojeg je otuđio aparat za varenje. Visina materijalne štete procjenjuje se na nekoliko desetaka tisuća kuna. Policijski službenici poduzimaju mjere i radnje u cilju pronalaska počinitelj ovog kaznenog djela.

Policijska postaja Ivanec zaprimila je kaznenu prijavu odgovorne osobe jednog Odgojnog doma, kojom prijavljuje da je nepoznati počinitelj od 26. do 27. veljače u ulici Pahinsko u Ivancu provalio u prostorije škole koja se nalazi u sklopu Odgojnog doma. Otuđeni predmeti i visina materijalne štete utvrdit će se naknadno. Policijski službenici poduzimaju mjere i radnje u cilju pronalaska počinitelj ovog kaznenog djela.

Policijska postaja Novi Marof zaprimila je kaznenu prijavu odgovorne osobe jedne Općine, kojom prijavljuje da je nepoznati počinitelj u nazad nekoliko mjeseci do 25. veljače u naselju Tkalec iz nezaključanog gospodarskog objekta otuđio neispravan i neregistriran traktor. Visina materijalne štete procjenjuje se na desetak tisuća kuna. Policijski službenici poduzimaju mjere i radnje u cilju pronalaska počinitelj ovog kaznenog djela.

Policijska postaja Varaždin zaprimila je kaznenu prijavu 42-godišnjakinje, kojom prijavljuje da je nepoznati počinitelj 26. veljače u pred večernjim satima u ulici Ognjena Price u Varaždinu otuđio nezaključani bicikl. Visina materijalne štete procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna. Policijski službenici poduzimaju mjere i radnje u cilju pronalaska počinitelj ovog kaznenog djela.

Označeno u