U Strmcu Podravskom ukraden auto, provale u Brezničkom Humu i Tomaševcu Biškupečkom Foto: Ilustracija

U Strmcu Podravskom ukraden auto, provale u Brezničkom Humu i Tomaševcu Biškupečkom

Varaždinske vijesti | 6.9.2019. u 19:00h | Objavljeno u Crna kronika

Tijekom noći 4./5. rujna u Brezničkom Humu, nepoznati je počinitelj provalio u trgovinu u vlasništvu poduzeća sa sjedištem u Bjelovaru i otuđio veću količinu raznih cigareta. Visina materijalne štete utvrdit će se inventurom. Policijski službenici nastavljaju rad na otkrivanju počinitelja ovog kaznenog djela.

Danas, 6. rujna oko 2 sata, nepoznati je počinitelj provalio u benzinsku postaju u Tomaševcu Biškupečkom te otuđio veću količinu raznih cigareta. Visina materijalne štete utvrdit će se naknadno. Policijski službenici poduzimaju radnje u cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela.

Jučer, 5. rujna od 10 do 12.30 sati u Strmcu Podravskom, nepoznati je počinitelj otuđio osobno vozilo u vlasništvu 75-godišnjaka, koje je bilo ostavljeno nezaključano uz cestu kraj dvorišne ograde s ključevima u vozilu. Otuđeno su vozilo pronašli policijski službenici Policijske uprave međimurske kod mjesta Kuršanec, nakon čega je predano oštećenom vlasniku. Protiv nepoznatog počinitelja podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.