U Selniku lopovi provalili u kuću, napali 60-godišnjaka i ukrali mu novac Foto: ilustracija

U Selniku lopovi provalili u kuću, napali 60-godišnjaka i ukrali mu novac

Varaždinske vijesti | 4.11.2019. u 11:32h | Objavljeno u Crna kronika

Policijski službenici Policijske postaje Ludbreg zaprimili su prijavu 60-godišnjaka, kojom prijavljuje da je više nepoznatih počinitelja 2. studenog u ranim jutarnjim satima u Selniku provalilo u obiteljsku kuću te ga fizički napali i otuđili mu novac.

- Materijalna šteta procjenjuje se većom, a točna visina utvrdit će se naknadno. Policijski službenici intenzivno nastavljaju rad na utvrđivanju svih okolnosti događaja i tragaju za počiniteljima ovog kaznenog djela - priopćila je policija.

Policijski službenici Policijske postaje Varaždin zaprimili su pak prijavu 52-godišnjaka da je nepoznati počinitelj u Optujskoj ulici u Varaždinu s neograđenog parkirališta ukrao odjavljeno osobno vozilo marke VW Golf. Visina materijalne štete procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna.

Policijski službenici Policijske postaje Ivanec zaprimili su prijavu 24-godišnjaka kojom prijavljuje da je nepoznati počinitelj u Ulici Vladimira Nazora u Ivancu u jednom ugostiteljskom objektu iskoristio nepažnju vlasnika i ukrao mu mobitel. Visina materijalne štete procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna.

Policijski službenici nastavljaju rad na utvrđivanju počinitelja ovih kaznenih djela.

Označeno u