U Šaši sudar osobnog automobila i traktora završio slijetanjem traktora u cestovni jarak Foto: Ilustracija

U Šaši sudar osobnog automobila i traktora završio slijetanjem traktora u cestovni jarak

VV | 3.7.2020. u 17:44h | Objavljeno u Crna kronika

U prometnoj nesreći koja se dogodila jučer, 2. srpnja oko 13.20 sati u Bedencu, ozlijeđena je 32-godišnjakinja. Ona je upravljala osobnim vozilom županijskom cestom iz smjera Jerovca u smjeru Žarovnice. Prilikom ulaska u lijevi zavoj, zbog nekretanja sredinom prometne trake, sletjela je vozilom u desni cestovni jarak te prednjim dijelom vozila udarila u betonsku ogradu, a potom i u betonski most ulaza u dvorište. Medicinska joj je pomoć pružena u Općoj bolnici Varaždin, a njezine će se ozljede okvalificirati naknadno.

Jučer, 2. srpnja oko 18.40 sati u Šaši, u prometnoj je nesreći ozlijeđena jedna osoba. Muškarac starosti 77 godina upravljao je osobnim vozilom iz smjera Bednje u smjeru Jesenja. Dolaskom do prilaznog puta prema vikend kući, započeo je skretanje u lijevo u trenutku kad je 25-godišnjak koji je upravljao traktorom, započeo pretjecanje osobnog vozila, a da se prethodno nisu uvjerili da te radnje mogu učiniti na siguran način. Pritom je došlo do udara prednje lijeve strane osobnog vozila u lijevu bočnu stranu traktora koji je sletio u cestovni jarak. Vozač traktora je tom prilikom pao na tlo te je ozlijeđen. Medicinska mu je pomoć pružena u varaždinskoj Općoj bolnici, a njegove će se ozljede okvalificirati naknadno.

Muškarac starosti 64 godine ozlijeđen je u prometnoj nesreći koja  se dogodila jučer, 2. srpnja oko 16 sati u ulici Vladimira Nazora u Varaždinu. On je upravljao motociklom pod utjecajem alkohola od 1.33 g/kg iz smjera ulice Stanka Vraza u smjeru ulice Viktora Cara Emina. Zbog neprilagođene brzine stanju i uvjetima na kolniku, prednjim kotačem motocikla je udario rubnik fizičkog odvojka te pao na kolnik. Medicinska mu je pomoć pružena u varaždinskoj Bolnici. Njegove ozljede za sad nisu okvalificirane.