U prometnoj nesreći u Varaždinu ozlijeđen vozač električnog bicikla

vv | 29.4.2024. u 14:29h | Objavljeno u Crna kronika

U prometnoj nesreći koja se dogodila u petak, 26. travnja oko 14.50 sati u Varaždinu, ozlijeđena je jedna osoba. Do prometne nesreće je došlo na način da je 14-godišnji maloljetnik upravljao biciklom kolnikom Vatrogasne ulice, ne koristeći pritom zaštitnu kacigu.

Dolaskom do raskrižja s ulicom Frana Kurelca koja je prometnim znakom označena kao cesta s prednošću prolaska, prešao je na lijevu
stranu kolnika i nastavio se kretati uz skretanje ulijevo, a da nije propustio sva vozila koja su se kretala navedenom ulicom. Zbog toga je na lijevi bočni dio bicikla, prednjim dijelom naletio električni bicikl kojim je tom ulicom iz smjera ulice Sajmište u smjeru Trga bana Jelačića, upravljao 47-godišnjak.

U prometnoj je nesreći ozlijeđen 47-godišnji vozač električnog bicikla te mu je medicinska pomoć pružena u varaždinskoj Općoj bolnici. Na mjesto događaja pristupila je majka 14-godišnjaka, koja je preuzela brigu o njemu i izjavila da će u slučaju potrebe zatražiti medicinsku pomoć za svoje dijete.