U prometnim nesrećama kod Nove Vesi Petrijanečke i u Varaždinskim Toplicama ozlijeđene tri osobe

Varaždinske vijesti | 15.9.2021. u 21:27h | Objavljeno u Crna kronika
Ljekarne VŽŽ

Jučer, 14. rujna oko 6.15 sati na županijskoj cesti kod Nove Vesi Petrijanečke u prometnoj su nesreći ozlijeđene dvije osobe. Osobnim vozilom je iz smjera Varaždina u smjeru Nove Vesi Petrijanečke 53-godišnjakinje.

Vozilo u vožnji nije držala na sredini obilježene prometne trake, te je prešla vozilom na lijevu prometnu traku tom prilikom je vozilom sletjela van kolnika na zemljanu površinu, nakon čega je došlo do prevrtanja vozila.

U prometnoj nesreći ozljede su zadobile putnice u vozilu starosti 55 i 58 godina. Medicinska pomoć pružena im je u varaždinskoj Općoj bolnici. Ozljede im za sada nisu okvalificirane.

Jučer, 14. rujna oko 19.45 sati u Varaždinskim Toplicama u prometnoj nesreći je ozlijeđena jedna osoba. Osobnim vozilom je iz smjera Tuhovca u smjeru Varaždinskih Toplica upravljao 66-godišnjak.

Zbog neprilagođene brzine kretanja vozila udario je u betonski rubnik cestovnog poluotoka kružnog toka. Vozač je zadobio ozljede te mu je medicinska pomoć pružena u varaždinskoj Općoj bolnici. Ozljede mu za sada nisu okvalificirane.