U Petrijancu ukradena motorna pumpa za vodu, u Varaždinskim Toplicama novčanik na kupalištu

vv | 15.7.2024. u 10:40h | Objavljeno u Crna kronika

Policijski službenici Policijske postaje Ivanec dovršili su kriminalističko istraživanje nad 46-godišnjakom zbog sumnje da je počinio kazneno djelo krađe. On je, kako se sumnja, 9. srpnja, u Donjoj Voći, iz kuće u vlasništvu 42-godišnjaka otuđio novac. Protiv njega podnijeti će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

U petak, 12. srpnja, u Optujskoj ulici u Varaždinu, u trgovini, nepoznati je počinitelj iz torbice otuđio novčanik s dokumentima i novcem u vlasništvu 38-godišnjakinje. Materijalna šteta procjenjuje se na oko 200 eura. Policijski službenici poduzimaju radnje u cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela.

U subotu, 13. srpnja, u Petrijancu, nepoznati je počinitelj sa polja otuđio motornu pumpu za vodu u vlasništvu 55-godišnjakinje. Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko stotina eura. Policijski službenici poduzimaju radnje u cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela.

U nedjelju, 14. srpnja, u Radovec Polju, nepoznati je počinitelj pokušao provaliti u kuću u vlasništvu 70-godišnjakinje te je odustao od daljnje namjere. Policijski službenici poduzimaju radnje u cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela.

U nedjelju, 14. srpnja, u Varaždinskim Toplicama, nepoznati je počinitelj na prostoru kupališta otuđio novčanik s dokumentima i novcem u vlasništvu 30-godišnjaka. Materijalna šteta procjenjuje se oko 200 eura. Policijski službenici poduzimaju radnje u cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela.