U Križovljan Gradu ukradeni zvučnici, u Kućan Marofu ukradene plinske boce

VV | 28.2.2022. u 18:47h | Objavljeno u Crna kronika

U vremenu od 6. do 25. veljače u Križovljan Gradu, nepoznati je počinitelj provalio u vikend kuću u vlasništvu 43-godišnjaka te otuđio zvučnike s nosačima i pretvarač napona. Prema izjavi oštećenog, materijalna šteta iznosi više tisuća kuna. Policijski službenici nastavljaju rad na otkrivanju počinitelja ovog kaznenog djela.

U subotu, 26. veljače u jednoj dvorani u Varaždinu, nepoznati je počinitelj otuđio mobitel u vlasništvu 24-godišnjaka, kojeg je ostavio na podu uz spravu za vježbanje. Visina materijalne štete procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

Tijekom noći 26./27. veljače u Kućan Marofu, nepoznati je počinitelj provalio u metalni kavez s plinskim bocama, u sklopu trgovine u vlasništvu poduzeća iz Varaždina te otuđio više komada punih plinskih boca. Visina materijalne štete utvrdit će se naknadno. Policijski službenici poduzimaju radnje u cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela.

Označeno u