U jutrošnjoj prometnoj nesreći u Ljubešćici stradao je 36-godišnji vozač automobila

Varaždinske vijesti | 14.4.2019. u 08:03h | Objavljeno u Crna kronika
U Ljubešćici je, u jutarnjim satima, došlo do prometne nesreće u kojoj je smrtno stradao vozač automobila.
Prema izvješću varaždinske Policije, nesreća se dogodila oko 5:30 sati na lokalnoj cesti u Bednjanskoj ulici, a stradao je 36-godišnji muškarac koji je prevelikom brzinom ušao u zavoj te ispao iz automobila.
Policija je zbog povećanog interesa javnosti poslala sljedeće priopćenje:
- U prometnoj nesreći koja se dogodila danas, 14. travnja oko 5.30 sati na lokalnoj cesti u Bednjanskoj ulici u Ljubešćici, smrtno je stradao muškarac starosti 36 godina. Nesretni je muškarac upravljao osobnim vozilom navedenom ulicom iz smjera Orehovca u smjeru Ljubešćice.
Prilikom izlaska s nadvožnjaka u desnom oštrom zavoju zbog neprilagođene brzine došlo je do zanošenja vozila na cesti i slijetanja ulijevo van kolnika na travnatu površinu. Vozilo se prevrnulo, vozač je ispao iz vozila i smrtno stradao. Na mjesto događaja izašli su djelatnici Zavoda za hitnu medicinu Varaždinske županije, te je liječnica konstatirala smrt. U vrijeme obavljanja očevida promet je tom dionicom bio zatvoren za sav promet od 6 do 9:35 sati, te se odvijao obilaznim pravcima - stoji u policijskom izvješću.
Označeno u