U istoj noći provaljeno u kafiće u Maruševcu, Cestici, Cerju Tužnom i Novakima Foto: Pexels/ilustracija

U istoj noći provaljeno u kafiće u Maruševcu, Cestici, Cerju Tužnom i Novakima

Varaždinske vijesti | 28.6.2024. u 11:25h | Objavljeno u Crna kronika

Tijekom noći 26./27. lipnja, nepoznati je počinitelj provalio u ugostiteljski objekt u Maruševcu te otuđio novac iz kase. Visina materijalne štete utvrdit će se naknadno. Policijski službenici nastavljaju rad na otkrivanju počinitelja ovog kaznenog djela.

Tijekom noći 26./27. lipnja, nepoznati je počinitelj provalio u ugostiteljski objekt u Cestici te iz skladišta otuđio razna žestoka alkoholna pića. Visina materijalne štete procjenjuje se na oko 100 eura. Protiv nepoznatog počinitelja podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

Nepoznati je počinitelj tijekom noći 26./27. lipnja, provalio u ugostiteljski objekt u Cerju Tužnom i otuđio novac iz registar kase. Materijalna će se šteta utvrditi naknadno. Policijski službenici poduzimaju radnje u cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela.

U noći 26./27. lipnja, nepoznati je počinitelj provalio u ugostiteljski objekt u mjestu Novaki te otuđio novac iz registar kase. Prema izjavi vlasnice, materijalna šteta iznosi oko 200 eura. Policijski službenici nastavljaju rad na pronalasku počinitelja ovog kaznenog djela.

U četvrtak, 27. lipnja u Ulici Miroslava Krleže u Varaždinu, nepoznati je počinitelj provalio u stan 67-godišnjaka te otuđio iznos od više stotina eura. Policijski službenici poduzimaju radnje u cilju otkrivanja počinitelja ovog kaznenog djela.

Označeno u