U Hrašćici ukradena pumpa za vodu, u Brodarovcu piće, a u S. Podravskom ribički štap Foto: Ilustracija

U Hrašćici ukradena pumpa za vodu, u Brodarovcu piće, a u S. Podravskom ribički štap

M.N./Varaždinske vijesti | 12.8.2019. u 18:30h | Objavljeno u Crna kronika

Policijski službenici Policijske postaje Varaždin zaprimili su prijavu 46-godišnjaka. Navedeni prijavljuje da je nepoznati počinitelj od 9. do 11. kolovoza u Hrašćici na oranici otuđio elektro pumpu za vodu. Visina materijalne štete procjenjuje se na desetak tisuća kuna. Policijski službenici nastavljaju rad na utvrđivanju počinitelja ovog kaznenog djela.

Policijski službenici Policijske postaje Varaždin zaprimili su prijavu 46-godišnjaka, koji prijavljuje da je nepoznati počinitelj od 10. do 11. kolovoza u Brodarovcu provalio u skladišni prostor trgovine iz koje je otuđio piće. Visina materijalne štete utvrdit će se naknadno. Policijski službenici nastavljaju rad na utvrđivanju počinitelja ovog kaznenog djela.

Policijski službenici Policijske postaje Varaždin zaprimili su prijavu 39-godišnjaka, kojom prijavljuje da je nepoznati počinitelj u Strmcu Podravskom u blizini brane jučer, 11. kolovoza provalio u osobno vozilo iz kojeg je otuđio ribički štap. Visina materijalne štete procjenjuje se na nekoliko stotina kuna. Policijski službenici nastavljaju rad na utvrđivanju počinitelja ovih kaznenih djela.