U gluho doba noći pijan sjeo za volan, zabio se u jedan pa kasnije i u drugi parkirani auto

vv | 30.10.2023. u 11:30h | Objavljeno u Crna kronika

U subotu, 28. listopada oko 2.50 sati, kod Trga bana Jelačića u Varaždinu, dogodila se prometna nesreća s materijalnom štetom. Mladić starosti 18 godinu upravljao je osobnim vozilom pod utjecajem alkohola od 1.86 promila. On prilikom obilaženja propisno parkiranog osobnog automobila, svoje vozilo nije držao na potrebnoj udaljenosti od vozila koje je obilazio, te je prednjim lijevim djelom automobila udario u stražnji desni branik parkiranog automobila. Nakon prometne nesreće je s vozilom napustio mjesto događaja, a da oštećenom vlasniku nije ostavio podatke o sebi i vozilu kojim je uzrokovao prometnu nesreću. Potom je nastavio vožnju do Trenkove ulice gdje je prednjim desnim djelom svog automobila udario je u stražnji lijevi blatobran propisno parkiranog osobnog automobila, nakon čega je zaustavljen od strane policijskih službenika. Kako je postojala opravdana bojazan da će nastaviti s činjenjem prekršaja priveden je u PPRP Varaždin i smješten u posebnu prostoriju do prestanka djelovanja opojnog sredstva. U prometnoj nesreći nje bilo ozlijeđenih osoba već je nastala materijalna šteta.

U petak, 27. listopada oko 12.15 sati, u ulici Frana Supila u Varaždinu, dogodila se prometna nesreća s materijalnom štetom. Muškarac starosti 39 godinu upravljao je osobnim vozilom pod utjecajem alkohola od 1.79 promila. On je dolaskom do raskrižja sa Aninom ulicom, ušao vozilom u raskrižje skrećući ulijevo na znak zelenog svijetla na semaforu, a da prethodno nije propustio osobni automobil, kojim je istom ulicom iz suprotnog smjera zadržavajući smjer kretanja ravno na raskrižju, upravljao 57-godišnjak. Tom prilikom došlo je do udara prednjeg djela osobnog automobila 57-godišnjaka u stražnji desni bočni dio osobnog automobila 39-godišnjaka. U prometnoj nesreći nje bilo ozlijeđenih osoba već je nastala materijalna šteta.

U nedjelju, 29. listopada oko 1.15 sati, u mjestu Čalinec, dogodila se prometna nesreća s materijalnom štetom. Muškarac starosti 29 godinu upravljao je osobnim vozilom pod utjecajem alkohola od 1.92 promila. On je zbog utjecaja alkohola, od umora, zaspao za upravljačem vozila, te je vozilom prešao u lijevo van kolnika i prednjim dijelom svog vozila udario u stražnji dio parkiranog osobnog automobila nakon čega je od siline udara, udareno vozilo odbačeno u dvorišnu ogradu. U prometnoj nesreći nje bilo ozlijeđenih osoba već je nastala materijalna šteta.