U Bolfanu iz prostorija kluba ukradene lopte, u Kelemenu okrali 85-godišnjakinju

VV | 14.8.2023. u 19:54h | Objavljeno u Crna kronika

U vremenu od 1. travnja do 11. kolovoza u Bolfanu, nepoznati je počinitelj provalio u prostorije sportskog objekta nogometnog kluba. Tom je prilikom oštetio frižider te otuđio nekoliko nogometnih lopti. Visina materijalne štete procjenjuje se na oko 700 eura. Policijski službenici nastavljaju rad na pronalasku počinitelja ovog kaznenog djela.

U petak, 11. kolovoza oko 20 sati u Trnovcu, nepoznati je počinitelj provalio u kuću u vlasništvu 59-godišnjakinje te otuđio šivaću mašinu i dva LCD televizora. Jedan od otuđenih televizora odbacio je prilikom bijega s mjesta događaja, u dvorištu oštećene dok je drugi televizor pronađen idućeg dana, odbačen u grmlju nedaleko kuće. Protiv nepoznatog počinitelja podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

U petak, 11. kolovoza oko 14 sati u Kelemenu, do kuće u vlasništvu 85-godišnje žene, došli su nepoznati muškarac i žena te je zatražili stare stvari, a potom je ženska osoba zatražila korištenje toaleta. Muškarac je pritom iskoristio kraću nepažnju oštećene te iz ladice otuđio iznos od nekoliko stotina eura, nakon čega su pobjegli s mjesta događaja. Policijski službenici nastavljaju rad na otkrivanju počinitelja navedenog kaznenog djela.

U vremenu od 11. do 12. kolovoza u ulici Ivana Mažuranića u Varaždinu, nepoznati je počinitelj ušao u kuću u vlasništvu žena starosti 73 i 76 godina te otuđio iznos od više tisuća eura. Policijski službenici poduzimaju radnje na pronalasku počinitelja ovog kaznenog djela.

U nedjelju, 13. kolovoza, na prostoru kupališta u Ludbreškoj ulici u Varaždinu, nepoznati je počinitelj iz otključanog osobnog vozila otuđio mobitel u vlasništvu 25-godišnjakinje. Potom je na istom promijenio lozinke na društvenim mrežama kojima se koristi oštećena te im ona više ne može pristupiti, niti može ponovno promijeniti lozinke svojih računa, čime joj je onemogućena računalna komunikacija. Policijski službenici nastavljaju rad na otkrivanju počinitelja navedenog kaznenog djela.