U Bedencu grom udario krov kuće koji je potom izgorio!

VV/MH | 2.8.2021. u 12:11h | Objavljeno u Crna kronika
Ljekarne VŽŽ

U subotu, 31. srpnja tijekom noći u mjestu Bedenec izbio je požar na obiteljskoj kući vlasništvo žene starosti 72 godine.

-Požar su ugasili vatrogasci Dobrovoljnog vatrogasnog društva Ivanec i Bedenec. Policijski službenici obavili su očevid u suradnji sa Inspektorom zaštite od požara, te je utvrđeno da je požar izbio uslijed udara munje u kuću, nakon čega se požar proširio, te je u potpunosti izgorio krov kuće. Ozlijeđenih osoba nije bilo, a materijalna šteta će se utvrditi naknadno - poručuje policija.

U subotu, 31. srpnja oko 11.30 sati u mjestu Ljubelj Kalnički, predio zvani „Grabrovec“ dogodio se nesretni slučaj. Naime, muškarac starosti 84 godine je u šumi motornom pilom rušio stablo hrasta.

-Prilikom rušenja navedenog stabla uslijed vremenskih neprilika došlo je do zakretanja stabla kojom prilikom je isto palo na ženu starosti 58 godina, koja je zadobila ozljede. Ozlijeđena žena je po djelatnicima Zavoda za hitnu medicinu varaždinske županije prevezena u varaždinsku Opću bolnicu, gdje joj je pružena liječnička pomoć. Ozljede joj za sada nisu okvalificirane. Oštećenja na imovini uslijed nevremena

Uslijed vremenskih neprilika jučer, 1. kolovoza oko 14.30 sati u Dravskoj ulici u Hrženici došlo je do formiranja vrtložnog vjetra kojom prilikom je oštećeno više krovova kuća, gospodarskih objekata, te rušenja drveća i oštećenja vozila.

Na mjesto događaja izašli su vatrogasci DVD Hrženica koji su uz pomoć vlasnika objekata sanirali nastalu štetu. Ozlijeđenih osoba nije bilo, već je nastupila veča materijalna šteta.

Označeno u