Tri prometne nesreće s tri ozlijeđene osobe, u Seketinu se prevrnulo vozilo

vv | 14.10.2024. u 12:46h | Objavljeno u Crna kronika

U petak, 11. travnja oko 15.15 sati u ulici Ratimira Hercega u Varaždinu, dogodila se prometna nesreća s ozlijeđenom osobom. Djevojka u dobi od 24 godine upravljala je osobnim vozilom iz smjera ulice Gustava Krkleca u smjeru ulice Braće Radić. Zbog nedržanja potrebitog razmaka pri vožnji u slijedu, prednjim je dijelom vozila udarila u stražnji dio osobnog vozila kojim je ispred nje u istom smjeru upravljala 35-godišnjakinja, koja je smanjivala brzinu kretanja zbog nailaska na kolonu vozila ispred sebe. U prometnoj je nesreći ozlijeđena 35-godišnja vozačica te joj je medicinska pomoć pružena u Općoj bolnici Varaždin.

U prometnoj nesreći koja se dogodila u petak, 11. listopada oko 22.45 sati na državnoj cesti D-2, istočna obilaznica grada Varaždina, ozlijeđena je jedna osoba. Žena starosti 51 godinu upravljala je teretnim vozilom desnom kolničkom trakom istočne obilaznice, iz smjera Novog Marofa u smjeru Varaždina. U jednom je trenutku skrenula vozilom u lijevu kolničku traku gdje je stražnjim dijelom vozila udarila u prednji desni dio osobnog vozila kojim je u istom smjeru, pod utjecajem alkohola od 0.79 promila, upravljala 25-godišnjakinja. Osobno je vozilo uslijed udara udarilo u betonski rubnik i potom sletjelo na travnati otok, gdje se zaustavilo. U prometnoj je nesreći ozlijeđena 50-godišnja putnica iz teretnog vozila te je ista zatražila liječničku pomoć u Županijskoj bolnici Čakovec, dok su obje vozačice ponuđenu liječničku pomoć odbile.

U  prometnoj nesreći koja s dogodila u subotu, 12. listopada oko 23.30 sati u ulici Vladimira Nazora u Seketinu, ozlijeđen je 50-godišnjak. On je upravljao osobnim vozilom pod utjecajem alkohola od 1.41 promila, iz smjera Zagrebačke u smjeru Vinogradske ulice. U jednom je trenutku vozilom prešao u lijevo van kolnika na zemljani dio, gdje je prednjim lijevim dijelom vozila udario u prednji lijevi dio osobnog vozila parkiranog van kolnika na zemljanoj površini. Nakon udara njegovo se vozilo poprečno zanijelo po kolniku i prevrnulo na krov, dok je parkirano vozilo odbačeno niz strminu u drveće. Vozač je pritom ozlijeđen te mu je medicinska pomoć pružena u varaždinskoj Općoj bolnici. Njegove će se ozlijede okvalificirati naknadno.