Tri osobe ozlijeđene u prometnim nesrećama u Jalkovcu, Strmcu Podravskom i kod Čukovca Foto: VV arhiva / ilustracija

Tri osobe ozlijeđene u prometnim nesrećama u Jalkovcu, Strmcu Podravskom i kod Čukovca

Varaždinske vijesti | 18.6.2020. u 15:44h | Objavljeno u Crna kronika

Varaždinska policija izvijestila je o jučerašnjim prometnim nesrećama u kojima su ozlijeđene tri osobe.

Jučer, 17. lipnja oko 10.50 sati u Ulici braće Radić u Jalkovcu, u prometnoj je nesreći ozlijeđena jedna osoba. Muškarac starosti 78 godina upravljao je biciklom iz smjera Varaždina u smjeru Poljane Biškupečke. Biciklom je započeo skretati u lijevo, a da se prethodno nije uvjerio da tu radnju može učiniti bez opasnosti za druge sudionike u prometu. U tom trenutku u istom smjeru desnom prometnom trakom mopedom je upravljao 70-godišnjak, a koji je da izbjegne nalet na biciklistu u kočenju je izgubio kontrolu nad mopedom i pao na kolnik te zadobio ozljede. Medicinska pomoć pružena mu je u varaždinskoj Općoj bolnici. Ozljede mu za sada nisu okvalificirane.

Jučer, 17. lipnja u 21.32 sati u Podravskoj ulici u Strmcu Podravskom, u prometnoj je nesreći ozlijeđena jedna osoba. Mladić starosti 25 godina upravljao je osobnim vozilom pod utjecajem alkohola u koncentraciji od 1.16 g/kg. Brzinu vozila nije prilagodio stanju i uvjetima na kolniku, te je izgubio nadzor nad upravljačem vozila i izletio van kolnika u cestovni jarak. Vozač je pješice napustio mjesto događaja, nakon čega je po policijskim službenicima pronađen na adresi stanovanja. Vozač je zadobio ozljede, a medicinska pomoć pružena mu je u varaždinskoj Općoj bolnici. Ozljede mu za sada nisu okvalificirane.

Jučer, 17. lipnja u 15.20 sati na lokalnoj cesti između Svetog Petra i Čukovca, u prometnoj je nesreći ozlijeđena jedna osoba. Muškarac starosti 41 godinu upravljao je motociklom pod utjecajem alkohola u koncentraciji od 3.37 g/kg. Upravljao je iz smjera Svetog Petra u smjeru Čukovca. Motocikl nije se držao na obilježenoj prometnoj traci, već je prešao na lijevu stranu kolnika, te je sletio u cestovni jarak. Uslijed pada je zadobio ozljede, te mu je medicinska pomoć pružena u koprivničkoj Općoj bolnici. Ozljede mu za sada nisu okvalificirane.