Tijekom vikenda sedam prometnih nesreća, dvije osobe ozlijeđene

V.V. | 19.2.2018. u 09:37h | Objavljeno u Crna kronika

- Tijekom proteklog vikenda na prometnicama Varaždinske županije dogodilo se ukupno sedam prometnih nesreća i  to dvije prometne nesreće s ozlijeđenim osobama i pet prometnih nesreća s materijalnom štetom - izvijestili su iz PU varaždinske.

Jedna je osoba ozlijeđena u prometnoj nesreći koja se dogodila u subotu, 17. veljače u 17.10 sati u Velikom Lovrečanu.

Slovenski državljanin starosti 30 godina upravljao je biciklom pod utjecajem alkohola u koncentraciji od 1.82 g/kg. Išao je Varaždinskom ulicom iz smjera Brezja Dravskog u smjeru Dubrave Križovljanske. Dolaskom do makadamskog parkirališta uslijed bitno smanjenih vozačkih sposobnosti uzrokovanim utjecajem alkohola izgubio je nadzor nad upravljačem bicikla i pao uz rub kolnika na parkiralište i zadobio ozljede. Medicinska pomoć mu je pružena u varaždinskoj Općoj bolnici, a ozljede su mu okvalificirane kao lakše tjelesne ozljede.

Jučer, 18. veljače u 1.15 sati u Zagrebačkoj ulici u Varaždinu, u prometnoj je nesreći ozlijeđena jedna osoba.

Muškarac starosti 41 godinu upravljao je osobnim vozilom pod utjecajem alkohola u koncentraciji od 1.80 g/kg. Upravljao je iz smjera Trga Slobode u smjeru Turčina. Brzinu vozila nije prilagodio osobinama i stanju ceste te uvjetima prometovanja uslijed čega je desnim djelom vozila udario u zadnji dio teretnog vozila koji je bio zaustavljen na desnoj prometnoj traci, a kojim je do tada upravljao 26 godišnjak. Ozlijeđeni vozač osobnog vozila je prevezen u varaždinsku Opću bolnicu gdje mu je pružena liječnička pomoć. Ozljede mu za sada nisu okvalificirane.

Označeno u